Arrenca la Lliga Catalana d’Infantils d’esquí alpí 2016-17 a La Masella i Pas de la Casa

foto

Aquest cap de setmana 7 i 8 de gener ha donat el tret de sortida la Lliga Catalana Infantils d’Esquí Alpí  amb la celebració del 12è GP Cerdanya (U14) i l’11è GP CANMC (U16).

La Masella ha acollit durant el cap de setmana la 12a edició del Gran Premi Cerdanya. Organitzat pel Club Esquí Llívia, ha estat una de les proves inaugurals de la 34a Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí de la temporada 2016-2017.

Corredors de la categoria alpina U14 van disputar un Eslàlom i un Gegant a dues mànegues puntuables per al circuit de Lliga Catalana Infantil. Els corredors més destacats en l’especialitat d’Eslàlom van ser l’Arianna Vilar del MLEC (1:39.15) i en Nil Bonals del CANMC (1:35.90).  Les encarregades de tancar el podi femení van ser la madrilenya Jimena Druille del TECAL (1:41.51) i Patricia Escolar-Noriega del CAEI (1:43.01). En canvi, en categoria masculina el segon i tercer lloc van ser per en Daniel Gonzálvez del CANMC (1:36.55) i en Jan Sulé del LMCE (1:38.83). Pel que fa al Gegant, Eugenia Brotons del CEVA (1:42.85) i Iu Vidal del LMCE (1:36.68) van ser els campions. Mentre que la Georgina Capdevila del GRANU (1:42.95) i la Nina Martínez del LMCE (1:43.37) van ser segona i tercera respectivament. En Conrad Sastre del GRANU (1:41.50) i en Daniel Gonzálvez del CANMC (1:42.59) van ser els qui van tancar el podi masculí de l’especialitat.

La Lliga Catalana Infantil d’esquí alpí també va arrencar per als U16 amb l’11è GP CANMC a l’estació de Pas de la Casa.  La prova, organitzada pel Club Alpí Nuria Masella Cerdanya, va constar també d’un Eslàlom i un Gegant que van deixar uns podis molt semblants en ambdues especialitats. Pel que fa a l’Eslàlom els campions van ser la Jana Suau del CAEI (1:26.97) i en Jordi Triulzi del LMCE (1:20.49). Els segons classificats van ser la Raquel Sepúlveda del TECAL (1:27.39) i en Guillem Bosch del S.C.C (1:22.80), i els tercers Lisa Vallcorba del CEVA (1:27.39) i Jordi Beascoechea del LMCE (1:23.49).

nenes  gegant-homes

Pel que fa al Gegant, va deixar també com a campions a la Jana Suau del CAEI (1:26.19) i a en Jordi Triulzi del LMCE (1:24.41), seguits en segona posició per la Raquel Sepúlveda del TECAL (1:26.23) i en Jordi Beascoechea del LMCE (1:25.56) i en tercera posició per la Victoria Cubiña del GRANU (1:26.48) i en Marc Vilalta del GRANU (1:26.56).