Arrenca la Lliga Catalana Infantils a La Quillane i Grau Roig

Aquest cap de setmana 9 i 10 de gener ha donat el tret de sortida la Lliga Catalana Infantils d’Esquí Alpí  amb la celebració de l’11è GP Cerdanya (U14) i el 10è GP CANMC (U16).

La Quillane ha acollit durant el cap de setmana  la 11a edició del Gran Premi Cerdanya. Organitzat pel Club Esquí Llivia, ha estat una de les proves inaugurals de la 33a Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí de la temporada 2015-2016.

Prop de 150 corredors de la categoria alpina U14 van disputar dos Eslàloms a dues mànegues puntuables per al circuit de Lliga Catalana Infantil. En la prova de dissabte, els corredors més destacats van ser la catalana Jana Suau (1:26.01) del GRANUEC en dones i el madrilenys Adrian Diez (1:26.18) en homes. El podi femení el van completar Arrieta Rodriguez del CEVA (1:29.29) i l’aragonesa Carlota Martinez (CEJCA). El podi masculí d’aquest Eslàlom de dissabte el van completar Tomy Marcet (1:27.49) del CAEI i l’aragonès Gustavo Urrutia (1:30.81). Pel que fa al segon dia de competició en La Quillane, Jana Suau (1:21.75) va repetir la primera posició del podi femení, seguida també de Arrieta Rodriguez (1:25.28) i de l’aragonesa Carlota Martínez. Finalment el podi masculí va estar liderat pel català Marc Vilalta (1:23.68) del GRANUEC, seguit del madrileny Adrian Díez (1:24.59) i de Samuel Beso (1:25.30) del CAEI.

La Lliga Catalana Infantil d’esquí alpí també va arrencar per als U16 amb el 10è GP CANMC a l’estació de Grau Roig.  La prova, organitzada pel Club Alpí Nuria Masella Cerdanya, va constar també de dos Eslàloms que van deixar els següents podis. Pel que fa al primer Eslàlom els campions van ser Carmela Olmo (1:28.89) del CAEI i Arnau Casellas (1:24.59) del GRANUEC. Els segons classificats van ser Lisa Vallcorba (1:31.07) del CEVA i Pol Aguilar (1:24.76) del GRANUEC, i els tercers Carlota Pomes (1:31.37) del CAEI i Pau Puerto (1:25.65) del GRANUEC. El segon Eslàlom, que es va celebrar diumenge dia 10, va deixar com a campions a Carmela Olmo (1:35.67) i Pol Aguilar (1:29.01), seguits en segona posició per Isabel Fernández (1:37.08) del GRANUEC i Pau Puerto (1:29.65) del GRANUEC i en tercera posició per Carlota Pomes (1:38.28) del CAEI i Álvaro Chalbaud (1:30.18) del CAEI.