Arrenca la lliga Top 6 amb una victòria del Club Gel Puigcerdà.

El Club Gel Puigcerdà s’ha convertit en el primer líder de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel 2013-14 després d’aconseguir  aquest passat dissabte 21 de setembre, la victòria més amplia de la primera jornada de la fase regular (10-4) davant el SAD Majadahonda. El partit es va desenvolupar amb facilitat pels locals ja que segons més tard de començar, el Puigcerdà ja havia anotat el primer gol.

L’equip ceretà va arrencar molt fort la competició  i vint-i-cinc segons després de començar el partit, Jan Simko anotava el primer gol de la temporada per el  Club Gel Puigcerdà. Aquest primer gol va marcar el ritme del primer període ja que durant els següents set minuts, van tenir lloc tres gols més. Després d’aquesta cadena d’anotacions, Alejandro Pedraz va anotar el primer gol del SAD Majadahonda i segons més tard, el Puigcerdà contraatacava amb un altre gol. No va ser fins gairebé el final del primer terç quan el Puigcerdà va sentenciar el partit amb dos gols consecutius i deixant el marcador a 7-1.

Durant la segona part el Puigcerdà va poder fer dos gols més, el primer al minut vuit.  Acte seguit, es va trobar enmig dels que van ser els pitjors minuts del seu joc ja que els jugadors del SAD Majadahonda van llençar una ofensiva que va donar dos gols consecutius com a resultat. El període finalitzava amb el marcador 9-3. En el tercer període van arribar dos gols més per part de cada equip. El darrer del Puigcerdà va ser anotat per Jan Simko al minut onze. Nou minuts més tard finalitzava el partit amb el marcador 10 a 4.

La segona plaça de la classificació d’aquesta Lliga Nacional d’Hoquei Gel 2013-2014, l’ocupa el vigent campió, el Escor BAKH de Vitòria, que va derrotar al FC Barcelona per 7-3, mentre que el primer triomf a domicili va ser per al CHH Txuri Urdin, que es va imposar a l’Aramon CH Jaca per 2-5.

El proper dissabte 28 de setembre, el Puigcerdà haurà de fer front al Futbol Club Barcelona en la 2ona jornada de Lliga. Aquest segon partit tindrà lloc també al Palau de Gel de Puigcerdà a dos quarts de deu.