Arriba a la ciutat la Copa Barcelona 2011

La Copa Barcelona 2011 – Open Internacional Puigcerdà emplenarà de patinadors el Palau de Gel del FCB. La prova pot comptar amb patinadors d’altres països.

Barcelona acollirà els propers 29-30 d’abril i 1 de maig la Copa Barcelona 2011 Open Internacional Puigcerdà, la quarta prova puntuable per a la Lliga Catalana 2010-2011. La competició, organitzada pel Futbol Club Barcelona i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), tindrà lloc al Palau de Gel del FCB al llarg dels tres dies. Dins una pista plena de competidors la prova amb totes les categories, diferenciades per modalitat.

El dissabte serà el torn de les categories autonòmiques B (escola, debutants, benjamins, juvenils i veterans en categoria femenina i masculina) i el de les categories de Parelles Lliures (en categoria estatal Júnior ISU). Les categories autonòmiques A (alevins, mínima, Infantils B i Júniors 3) patinaran el diumenge. La resta de corredors estatals que participin al programa curt i llarg patinaran al llarg dels dos dies respectivament.

Es tracta d’una competició Open oberta a qualsevol club de la resta de comunitats autònomes, i l’organització també anima als patinadors d’altres països a participar a la Copa Barcelona 2011. El proper dilluns 18 d’abril es realitzarà el sorteig per l’ordre de sortida per a totes les categories de la prova.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.