Arriba el 18è Amics de Montgarri Audi Quattro Cup

L’estació de Baqueira Beret acull els dies 14 i 15 de febrer una nova cursa del circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys.

El tradicional trofeu Amics de Montgarri celebra el proper cap de setmana la seva 18a edició. Organitzat pel Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI), la competició, que forma part del Circuit d’esquí Alpí Audi Quattro Cup, es desenvoluparà a la pista Stadium i espera aplegar prop de 350 joves promeses dels principals clubs d’Espanya. 

Els corredors de la categoria u10, també anomenada Alevins I, disputaran el Gegant el dissabte dia 14, mentre que els corredors de categoria u12, o Alevins II, faran l’Eslàlom amb pals curts. El diumenge dia 15, totes dues categories disputaran el Súper gegant, la prova més veloç. 

En la passada edició Amics de Montgarri els corredors catalans Pol Ubach de l’AEP i Alex Miquel del CAEI van guanyar les proves de gegant i eslàlom masculí, respectivament. Emma del Rio del CEVA va liderar el Súper gegant femení en u10 i Enric Ferrer del CET el masculí en u12. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa