Arriba el 4t Memorial Albert Pardo a La Molina

Aquest cap de setmana 1 i 2 de febrer es disputarà a La Molina la 4a edició del Memorial Albert Pardo, prova que es va consolidant hivern rere hivern.

El diari esportitu Mundo Deportivo i la FCEH han sumat esforços una temporada més per organitzar la 4a edició del Memorial Albert Pardo, prova que recorda al desaparegut periodista de Mundo Deportivo mort el gener de 2010. Després d’uns canvis de data a causa de l’encaix en el calendari, els propers 1 i 2 de febrer, els que han de ser protagonistes del nostre esquí en els propers anys es disputaran la victòria en una pista per determinar de La Molina, després d’haver competit en els anys precedents a Alabaus i Roc Blanc. En aquesta ocasió es disputaran un Gegant i un Eslàlom  a dues mànigues.

Les proves tenen categoria FIS i puntuen per la Lliga Catalana. Juan del Campo i Núria Pau van ser els vencedors de la passada edició i en aquesta ocasió Miquel Mateu i Pol Rocamora en categoria masculina, i Ona Rocamora, Julia Bargalló, Mariona Boix i Laura Jardí, en la femenina, seran els encarregats de dificultar la tasca de la defensa del títol. Es disputaran, a més de la categoria Sènior, les de Juvenil I i II i Ciutadans.

Enllaços relacionats
Nota Informativa