Arriba el Campionat d’Espanya Absolut a Jaca

La FCEH enviarà 16 patinadors, l’expedició més gran que ha participat mai en un Campionat d’Espanya.

Els propers 20 i 21 de desembre es celebrarà a la Pista de Hielo de Jaca el Campionat d’Espanya Absolut, de Patinatge Artístic sobre gel en les Categories Novice Advanced, Júnior ISU i Sènior tant Femení com Masculí i Parelles de Dansa i Parelles de Lliure. La FCEH enviarà 16 patinadors l’expedició més gran que ha participat mai en un Campionat d’Espanya.

En la categoria Novice Advanced Femení, competiran les patinadores del FCB Alexandra Bernadó, Daniela Blanco, Mònica Carratalà, Marta Guinovart, Júlia Puiggalí, Ingrid Riera i Maria Rodriguez i la patinadora de Puigcerdà (CEPAP), Laia Bertran. En Novice Advanced Masculí, Aleix Gabara del FCB, Tomàs Guarino i Alexandro Ilici del CEGVA seran els participants catalans. En Júnior ISU Masculí, Ton Cónsul, que també competirà juntament amb Mónica Carratalà en la categoria de Parelles de Lliure Júnior, serà el representant de la FCEH. En Junior ISU Femení, seran Maeva Gallarda del CEPAP i Irene Manau i Júlia Ribas del FCB les noies que intentaran pujar a un podi que ja fa anys que no aconseguim a Catalunya. Finalment, Daniel Periz del FCB serà el representant català en la Categoria Sènior ISU masculí.

Els programes curts, es celebraran el divendres 20 de desembre, mentre que els programes lliures es realitzaran el dissabte. Un un cop finalitzada la competició, es realitzarà una gala d’exhibició.