Arriba el debat sobre el futur del Hoquei Gel Europeu

Del 12 al 14 de juny de 2012 es celebrarà a Barcelona el Fòrum de la Internacional Ice Hockey Federation (IIHF) 2012, on es debatrà sobre el futur del hoquei gel Europeu. L’esdeveniment té com a objectiu involucrar a tots els interessats en un debat obert sobre els reptes actuals d’aquest esport a Europa. 

Aquesta sèrie de reunions se celebraran a l’Hotel Rei Joan Carles I i en elles representants de la Federació Internacional d’Hoquei Gel (IIHF), de lligues i federacions internacionals i nacionals i dirigents i tècnics debatran sobre diferents temes relacionats amb aquest esport, com la situació actual, el model de negoci o prendre decisions per saber quin camí emprendre de cara als propers anys. L’amfitrió d’aquest fòrum serà Frank González, membre del Consell de la IIHF i vicepresident d’hoquei gel de la Federació Espanyola d’Esports de Gel (FEDH).

El IIHF Fòrum Barcelona 2012 comptarà amb la presència del president de la Federació Internacional d’Hoquei Gel, René Fasel, que serà l’encarregat d’obrir i tancar les sessions d’aquestes jornades, i també tindrà les intervencions de Jordi Bertomeu (Euroleague Basketball), Michael Wiederer (European Handball Federation), Michele Centenaro (European Club Association), representants de clubs de la NHL i de lligues europees d’hoquei gel.

Paraules del President de la Federació Internacional d’Hoquei Gel René Fasel

"Pensem que és hora d’organitzar aquest esdeveniment únic, amb totes les parts que senten que tenen un interès en aquest esport", va dir el President del IIHF René Fasel. "Volem tenir una discussió oberta al voltant d’algunes qüestions clau, especialment centrats a Europa, i per trobar un pla comú sobre com continuar endavant

"L’atenció se centrarà en la recerca d’un format competitiu i viable comercialment per a la màxima competició europea de clubs que permeti integrar les actuals competicions d’equips nacionals amb la manera de fer de les associacions nacionals, lligues i clubs que treballen al voltant d’això."

Amb aquest fòrum serà la segona vegada en dos anys que el món del gel es reuneix per debatre sobre aquest esport. L’última reunió va tenir lloc el 2010 a Toronto, en el marc del Congrés Mundial d’Hoquei.

AGENDA:

Dimarts, 12 de juny

Tarda: Presentació i introducció de la situació actual de l’hoquei gel
Nit: Competicions europees de clubs i altres esports d’equip

Dimecres, 13 de juny:

Matí: Competició Europea de clubs, ¿quin camí escollir?
Tarda: Direcció d’estructura en l’hoquei gel – Ara i en el futur

Dijous, 14 de juny:

Matí: Economia. Model de negoci adequat, ingressos, nòmines ascendents
Tarda: Esdeveniments nacionals i aturades internacionals. Fòrum obert (altres assumptes) 

 

Trobareu el programa del IIIHF Forum i més informació en aquest enllaç: http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/browse/1/recap/6509.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=187&cHash=4989d3b7cf