Arriba la 19a edició de la Pujada a la Rabassa

És la segona cursa puntuable per al Campionat de Catalunya d’esquí de rodes 2014-2015, després de la ja celebrada 6a Cerdanya Roller. 

Després de la celebració de la 6a Cerdanya Roller el passat 3 d’octubre, considerada la segona cursa del circuit català d’esquí de rodes i la primera puntuable per al Campionat de Catalunya d’esquí de rodes 2014-2015, La Rabassa Naturlandia i el Nòrdic Esquí Club organitzen el proper dissabte 17 d’octubre la 19a Pujada a La Rabassa, també puntuable per al Campionat de Catalunya. La competició, que es celebra sota la tècnica clàssica d’aquesta modalitat, està adreçada a les categories Veterans, Sènior, Júnior i Cadet, que realitzaran la pujada de 9 quilòmetres, i també a les categories Infantils I i II i Benjamí, que participaran a la distància de 4 quilòmetres. 

La tercera competició del circuit català d’esquí de rodes serà la 10a Roller – Ski de Canillo Montaup a Andorra. El circuit català d’esquí de rodes està format per aquestes cinc proves: el Trofeu Festa Major de La Seu d’Urgell, la 6a Cerdanya Roller (ja celebrats), la 19a Pujada a La Rabassa, la 10a Roller – Ski de Canillo Montaup i la 2a Pujada a l’Arp.

Enllaços relacionats
Horaris i itineraris