Arriba la 2a edició del curs Direcció, Organització i Gestió d’Esdeveniments Esportius a la UVIC

Del 25 al 29 de juny la Universitat de Vic (UVIC) posa en marxa la segona edició del curs de Direcció, Organització i Gestió d’Esdeveniments Esportius a càrrec dels coordinadors Josep Sanfiz i Eduard Comerma. 

Tipus d’alumnat a qui va adreçat

El curs, de modalitat presencial, està adreçat a estudiants i llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, estudiants i diplomats de mestre d’Educació Física, Gestors esportius, Tècnics d’esports, Directius d’entitats i a persones que treballen en gestió esportiva en entitats, institucions i organismes.  

Objectiu

L’objectiu principal d’aquest curs és adquirir els coneixements necessaris per desenvolupar amb garanties d’èxit una activitat, professional o amateur, en la gestió de tot tipus d’esdeveniments esportius, ja siguin de caràcter institucional com d’iniciativa privada, d’abast local, nacional o internacional i d’àmbit escolar, federatiu o d’alt nivell.

El curs pot complementar els estudis de Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport així com les competències d’actuació dels professionals de la gestió esportiva.

Cost de la matricula i descomptes

El preu del curs és de 215 euros però s’aplica un 10 de dte. als col·legiats del COPLEFC (Col.legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya) i als titulars d’una llicència federativa de qualsevol entitat afiliada a la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya). S’aplicarà a més un 8% de dte. als titulars del carnet jove.

Més informació del curs a: http://www.uvic.cat/activitat/218, trucant al 93 885 43 52 o enviant un email a info@groupsunion.net.

Consulteu el procés de matricula i formes de pagament a: http://www.uvic.cat/node/926.

Matricula’t!