Arriba la 3a Cerdanya Roller

El proper diumenge 30 de setembre el Club Esquí Puigcerdà (PEC) organitza, sota la tutela de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), la 3a Cerdanya Roller, una competició que forma part de la Copa Catalana d’esquí de rodes 2012 de la FCEH i que pertany a la modalitat d’esquí de rodes estil clàssic.

La prova, regida per les normes FIS, constarà d’una cursa d’uns 10 km de recorregut aproximadament, amb un desnivell de 400m, que sortirà des de Ger, localitat de la la Cerdanya, i pujarà fins a Merangues.

Les categories que hi prendran part són Màster, Sènior, Júnior II, Júnior I, Cadet, Infantil II, Infantil I i Benjamí. Al pas de l’últim corredor a la distància de 2,8 quilòmetres es donarà la sortida per a les categories Benjamí i Infantil I i II.

Les inscripcions es realitzaran únicament a través del Club d’Esquí Puigcerdà al web www.pec.cat, fins el 29 de setembre, un dia abans de la prova, a les 22:00 hores.

Data: Diumenge 30 de setembre de 2012 a les 10:00 hores.

Lloc: Localitat de Ger (Cerdanya), a la cruïlla de la Ctra- N-260 amb la Ctra. GIV-4031 (Carretera de Meranges, GIV-4031 pq 0).

Trobareu un mapa del recorregut a la imatge de sota. 

Per a més informació consulteu l’apartat AGENDA del nostre web.