Arriba la 3a jornada de la Lliga Catalana

Després que el passat diumenge dia 9 de desembre es celebrà la 2a jornada de la 9a edició de la Lliga Catalana de Cúrling 2012-13, els 10 equips que formen part d’aquesta lliga disputaran aquest diumenge la 3a jornada de la competició.  


Comença la recta final

Comença la recta final de la competició i a falta de la darrera jornada, aquest cap de setmana es disputen partits que enfronten els equips que ocupen les primeres places i que per tan ens poden donar canvis a la classificació. La competició començarà a les 9 del matí i es jugaran 3 rondes de partits fins a les 4 de
la tarda. 
 

Classificació 2a jornada

En aquests moments, tras dues jornades disputades, el BCC Veterans, que es va estrenar com a primer classificat de la taula provisional, va refermar el seu liderat a la 2a jornada guanyant al CEVA 2002 per 4 a 8 i al Puigcerdà Júnior@ per 3 a 18. Dues victòries que asseguren al BCC Veterans la seva posició a dalt de tot de la llista.

Pel que fa al segon classificat fins ara, el CEVA 2010, destacar que també va cloure la 2a jornada mantenint la seva plaça. Ho va fer guanyant al Catalunya Cúrling per 9 a 4 i a l’Spolla Jaume per 11 a 1. Finalment, l’Spolla Cyril, que es va col·locar provisionalment com a 3er classificat un cop disputada la 1a jornada, també va saber mantenir la posició a la 2a trobada, imposant-se al CEVA 2002 per 5 a 16 i al BCC Rookies per 12 a 2. D’aquesta manera, l’equip del CEVA 2002 va baixar del 6è lloc al 7è.

Pel que fa a la resta de partits, es van produir dos empats entre el Puigcerdà masculí i el Puigcerdà Júniors masculí (8 -8) i entre el Catalunya Cúrling i el Puigcerdà Júnior @ (4-4). L’equip l’Spolla Jaume, que va arribar a disputar aquesta 2a jornada ocupant el 9è lloc, va perdre contra el Puigcerdà masculí per 7 a 4 i va quedat relegat a l’última plaça. Per la seva banda, el BCC Rookies, que es situava 10è, va guanyar al Puigcerdà Júniors masculí (9-3), i ara ocupa la 8a posició provisional. 

Classificació provisional 2a jornada

1er Veterans
2on CEVA 2010
3er SpOlla Cyril
4rt Puigcerdà masculí
5è Catalunya Cúrling
6è Puigcerdà Júniors masculí
7è CEVA 2002
8è BCC Rookies
9è Puigcerdà Júnior @
10è Spolla Jaume