Arriba la 7a edició del Memorial Albert Pardo a Espot

foto

Els propers dies 27 i 28 de desembre, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin, es disputarà una nova edició del Memorial Albert Pardo.

La competició de nou tindrà lloc a les instal·lacions de la estació del Pallars Sobirà d’Espot Esquí i es diputarà en la modalitat de gegant.

Aquesta clàssica cita del calendari l’esquí alpí català, amb la qual es rendeix homenatge al periodista del Mundo Deportivo Albert Pardo, especialitzat en els esports d’hivern, mort en 2010, tindrà una vegada més l’honor d’inaugurar la Lliga Catalana d’Esquí Alpí de la FCEH, que aquesta temporada arriba a la seva 33a edició.

La setena edició del Memorial Albert Pardo constarà de dos gegants masculins i femenins, a celebrar els dies 27 i 28 de desembre seguint les normes de la Federació Internacional de Esquí (FIS), d’una competició que inicialment estava programada a l’estació de La Molina, però que finalment s’ha traslladat a la estació del Pallars Sobirà.

Al llarg de les sis edicions precedents, el Memorial Albert Pardo ha comptat amb una molt bona participació i amb la victòria d’esquiadors rellevants dins de l’àmbit nacional, com els integrants de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), Núria Pau (LMCE) o Juan del Campo, guanyadors en 2013.

La passada edició va deixar com a campions del primer gegant a l’andorrana Carmina Pallas i al català Jordi Serra. Els andorrans Sissi Hinterreitner i Robert Solsona es van dur el segon gegant on els catalans Clara López i Pol Carreras van fer tercers.

podi-gegant-femeni-memorial-albert-pardo-para-web
Podi Gegant Femení del 6è Memorial Albert Pardo. Espot 2016. Crèdit: Photoset

Aquesta edició del Memorial Albert Pardo, puntuable FIS, rebrà la participació de prop de 120 esquiadors i esquiadores d’Espanya, Andorra i França més representants d’altres països. Hi prendran part esquiadors i esquiadores de clubs catalans i tecnificats de la FCEH. També els esquiadors Joaquim Salarich (LMCE), Álex Puente (CAEI), Juan Del Campo, Aingeru Garai i Albert Ortega (LMCE). I en noies també estaran Júlia Bargalló (CAEI) i Núria Pau (LMCE).