Arriba la Cabirol Surfera a La Molina

El proper diumenge 20 de gener La Molina obre el Circuit Open Mini Freestylers de 2013 amb la celebració de La Cabirol Surfera, una prova de surf de neu que vol ser el punt de trobada per als futurs Freestylers de fins a 12 anys. La prova aplegarà a nenes i nens de les categories Infantils I i Renyocs que siguin practicants de les disciplines d’snowboard i esquí, tant Freeskiers com Racers i ho farà el mateix dia que se celebra a tot elmón el FIS WORLD SNOWBOARD DAY.

La Cabirol amb el dia Mundial d’Snowboard
La Cabirol ha volgut sumar-s’hi al conjunt d’esdeveniments organitzats per totes les estacions d’esquí del món amb motiu de la celebració del Dia Mundial d’Snowboard. Per això, a part de la competició, hi haurà jocs, activitats, regals i xocolatada per celebrar amb tots els participants i familiars una jornada de molt Freestyle.

A part de la vessant competitiva, La Cabirol Surfera te la intenció de promoure el Freestyle a la neu entre els més joves amb un format de competició Combi Race que combinarà un traçat de velocitat amb mòduls de Freestyle. Al finalitzar la prova es realitzarà un Campionat d’Ollie amb una petita rampeta per veure qui es capaç de fer el salt més alt. Hi haurà premis per a tots els participants.

Enllaços relacionats

Nota Informativa