Arriba la III Copa Espanya de Ballet sobre gel a Barcelona

 

Barcelona rebrà el proper 15 de maig a tots els patinadors espanyols amb motiu de la celebració de la III Copa Espanya Sobre Gel en modalitat Ballet.

El proper 15 maig la pista de patinatge del FC Barcelona s’emplenarà de patinadors disposats a demostrar el seu talent en la modalitat de ballet. Es tracta de la III Copa Espanya sobre gel, una competició organitzada juntament per la FEDH, la FCEH i el FCB.

En total hi ha quatre categories convocades: sènior, júnior, novell i open. Tots ells competiran el diumenge ens uns horaris que ocuparan tota la jornada. De 11:00 a 13:00 els patinadors tindran el primer contacte amb el gel blaugrana, quan realitzin els entrenaments oficials. A la 13:30 l’organització farà els sorteig i mentrestant els corredors aprofitaran per dinar i calmar els nervis. Serà a les 16:00 quan es donarà el tret de sortida a la prova que durarà fins 18:35, quan s’entregaran els premis. En competició, primer de tot es presentaran els equips. Un cop el jurat i el públic hagin vist l’elegància dels patinadors, serà el torn dels Júniors, els primers en disputar la prova. Al seu darrera competiran els corredors Open, seguits dels Novells i els Júniors.

 

Més informació al web de la FCEH – disciplines.