Arriben el 20è Cargol de Neu i el 17è Memorial Chichu Tauler

El circuit Audi Quattro Cup d’Esquí Alpí arriba aquest proper cap de setmana al seu tram final amb una doble cita en la categoria d’Alevins: el 20è Trofeu Cargol de neu a Masella i el 17è Memorial Chichu Tauler a Pas de la Casa.

Són dues proves (dissabte 16 i diumenge 17 respectivament) que donaran cita a prop de 300 esquiadors entre categoria femenina i masculina (entre 8 i 12 anys) dels principals clubs del Pirineu català, andorrà i també de la resta d’Espanya.

El 20è Cargol de Neu, organitzat com cada any pel Club Alpí Nuria Masella Cerdanya (CANMC), constarà d’un Gegant previst a la pista Davallada, mentre que el 17è Memorial Chichu Tauler, organitzat pel Club Esquí Granollers i UEC Matarò acollirà la disputa d’una Combi Race (Circuit Esquí Cross). Tots dos dies les carreres donaran el tret de sortida a les 10:15 hores.

Dissabte a la tarda, després de la prova del Cargol de Neu, tindrà lloc una festa a Alp, amb l’entrega de premis, berenar, activitats i sorteig de regals. S’atorgarà un Premi Especial Memorial Chichu Tauler als 3 guanyadors de cada categoria i el millor classificat espanyol de cada categoria i sexe rebrà una participació a la competició internacional "II Uovo d’Oro de Sestreries".

Enllaços relacionats
Nota Informativa 20è Cargol de neu
Nota Informativa 17è Memorial Chichu Tauler