Arriben els Campionats de Catalunya de Discapacitats

El proper dissabte 6 de febrer se celebren aquests Campionats a La Molina alhora Copa Espanya. 

El primer dissabte de febrer l’estació d’esquí de La Molina acollirà el Campionat de Catalunya d’esquí Alpí adaptat, una competició organitzada per la FCEH, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i la Federación Española de Deportes para Discapacitados Físicos. 

Aquesta competició se celebrarà sota l’especialitat de gegant i eslàlom, homes i dames, a dues mànegues. Hi participaran diferents esportistes de les tres federacions d’esport paralímpic i de la FCEH. La celebració d’aquest Campionat simbolitza un pas endavant en la consolidació del treball de totes les Federacions, entre les quals hi ha una estreta col·laboració per aconseguir la integració de l’esport adaptat en les competicions del calendari federatiu.  

L’any passat es van proclamar Campions i Campiones de Catalunya en categoria de deficiència visual les esquiadores de Play and Train Anna Selvi i a la seva guia Esther Noguera en dones, i David Lopez i al seu guia Pau Luna, en homes. Pel que fa a la categoria en cadira, els Campions de Catalunya van ser Alba Coma en dones i Albert Garriga en homes, mentre que en categoria de peus el Campió va ser Ignasi Puig, seguit de Pol Aguilar i Capdevila Palmerola.

Les esquiadores de la FCEH Anna Selvi i Esther Noguera, Campiones d’Espanya d’Eslàlom IPC 2015, van rebre l’any passat i per primer cop, el globus de la Copa del Món en la modalitat d’Eslàlom, un guardó a les millors esportistes de la classificació general femenina de Copa del Món.