Assegurances de la FCEH per a totes les famílies

La FCEH ha creat noves assegurances familiars per garantir la seguretat dels teus a la neu i a la muntanyaPensant en els més petits ha creat la Targeneu Infantil i per als joves menors de 18 anys la Multirisc Juvenil.

TARGENEUS FAMILIARS DE 3 I 4 MEMBRES A PREUS MÉS COMPETITIUS

Targeneu s’ha tornat un referent dins del mon de la neu. A part  de la ja coneguda Targeneu Familiar de mínim 4 persones, que aquesta temporada baixa de preu  (de 159 € a 130 €), la FCEH ha creat una nova modalitat familiar. Es tracta de la ”T3”, una assegurança de tres familiars amb un preu molt competitiu de 116 €. La T3 requereix un màxim de dos adults majors de 18 anys.

PER ALS MÉS PETITS DE LA CASA, TARGENEU INFANTIL

La FCEH ha creat la Targeneu Infantil per a menors de 16 anys amb les mateixes cobertures de la Targeneu Individual, que aquest any també continua sent l’assegurança d’hivern més popular i avançada. 

Què cobreix Targeneu?: Esports de la FCEH i esquí de muntanya a tot el món i d’altres activitats (BTT, senderisme, etc…) a Europa i Països de la Ribera Mediterrània, sempre de l’1 de juny al 31 de maig. No cobreix el seguiment de la lesió. Més informació en aquest enllaç

 

MULTIRISC, L’ASSEGURANÇA DELS BOJOS DE LA MUNTANYA

A partir del 1 de gener de 2016 es pot tramitar la tradicional assegurança Multirisc, que aquesta temporada  també incorpora noves modalitats familiars per 3 i 4 membres:

–          Multirisc Familiar:  Mínim 4 membres (màxim 2 adults majors de 18 anys) 300 €.

–          “MR3”: 3 familiars (màxim 2 adults majors de 18 anys) 260 €.

La FCEH també vetlla pels joves menors de 18 anys amb la Multirisc Juvenil  per 60 €.

Què cobreix Multirisc?: Esports de neu i outdoor (esquí de muntanya, raquetes de neu, alta muntanya, descens de barrans, etc…) a tot el món i durant tot l’any i amb seguiment de la lesió. Més informació en aquest enllaç. 

 

COM TRAMITAR LES ASSEGURANCES DE LA FCEH?

–          Al web www.fceh.cat – Apartat FEDERA’T.

–          Trucant telèfon 93 415 55 44.

–          Enviant un correu electrònic  info@fceh.cat.

–          A les seus dels 80 clubs afiliats a la FCEH.

–          A les oficines de la FCEH.

Amb Targeneu i Multirisc, hivern i estiu sempre coberts! Un cop acaba la neu, Targeneu i Multirisc segueixen cobrint altres activitats esportives outdoor d’estiu com ara senderisme, BTT, escalada, etc…