Assegurances mundials adaptades a la pràctica dels esports de neu, gel i muntanya

Una temporada més la FCEH ofereix la Targeneu, l’assegurança d’accident i de lleure per a la pràctica dels esports d’hivern que aquest any amplia la seva cobertura d’europea a mundial i a més inclou la pràctica d’activitats de lleure d’altres esports a Europa com per exemple l’esquí de muntanya i les raquetes de neu. Per quart any consecutiu també ofereix l’assegurança Multirisc, feta a mida per als esportistes que durant i després de l’hivern s’atreveixen amb esports de muntanya com l’escalada o la bicleta BTT. És una assegurança d’accident multiesportiva amb cobertura mundial de 365 dies i seguiment de la lesió.

Targeneu amb cobertura mundial, rescat, primera cura i altres activitats incloses com l’esquí de muntanya

Res millor que gaudir dels esports de neu i gel amb la tranquil·litat de tenir les espatlles ben cobertes pel que pugui passar a tot el món. Per això, una temporada més, la FCEH posa a disposició del practicant dels esports de neu i gel les millors cobertures amb rescat, primera cura, fora pistes i repatriació sanitària i responsabilitat civil. Es tracta de la Targeneu, l’assegurança pionera i la més complerta dels esports d’hivern, que aquesta temporada a més de cobrir els accidents que es deriven de la pràctica esportiva dels esports de neu i gel regulats per a la FCEH, amplia el seu abast oferint una cobertura mundial a menys de 4.000 metres. A més l’assegurança inclou la pràctica d’altres activitats de lleure d’altres esports a Europa i països de la Ribera Mediterrània a més de 35 quilòmetres del domicili habitual com ara l’esquí de muntanya, raquetes de neu, senderisme i btt. 

Fa més de 20 anys que la Targeneu està pensada per a tots els públics, tant per a l’esquiador que en sap molt com per a l’esquiador que no en sap tant i sempre es queda per les pistes més fàcils. Però la Targeneu és més que una assegurança a l’ús, és una targeta d’àmbit mundial que dóna assistència en viatge les 24 hores del dia des de l’1 de juny de 2014 al 31 de maig de 2015, incloent-hi entre d’altres la recerca i rescat (fins a 18.000 € en el cas dels esports de neu i gel i de 6.000 € per a la resta d’activitats), les despeses mèdiques per tal d’efectuar la primera cura (fins a 3.000 € en el cas dels esports d’hivern i fins a 600€, 1.502 € o 3.000 € per a la resta d’activitats) i la responsabilitat civil que és de 600.000 € en ambdós casos.

Consultar les cobertures de la Targeneu a l’apartat FEDERAT de la web o en aquest enllaç 

 

Assegurança Multirisc per l’esquí i la muntanya durant tot l’any i a tot el món

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern presenta per tercer any consecutiu un producte demandat pel sector degut a l’augment de la pràctica esportiva outdoor, tant en els mesos d’hivern com d’estiu. És la Multirisc, l’assegurança d’accident i de lleure multiesportiva que cobreix les despeses dels sinistres que es puguin ocasionar practicant esports de muntanya com l’excursionisme, el senderisme, marxes, bicicleta de muntanya, campaments, descens de barrancs, escalada, espeleologia, alpinisme, raids de muntanya, esquí de muntanya, esquí alpí, surf de neu, telemarc, raquetes de neu, trineu amb gossos, canicross, alta muntanya i campaments d’iglú, practicats a una alçada inferior de 7.000 metres.

La Multirisc és un assegurança d’accident mundial que estalvia mal de caps i facilita la tornada a casa en el cas de patir un accident. Ofereix seguiment de la lesió, i cobertura mèdica il·limitada en centres concertats.

Consultar les cobertures de la Multirisc a l’apartat FEDERAT de la web o en aquest enllaç


Preus

·        TargeNeu individual, 53 €

·        TargeNeu familiar (amb un mínim de 4 membres: màxim 2 adults majors de 18 anys): 159 €

A partir del quart membre gratuït.

·        Multirisc individual, 105 €

Ambdues assegurances inicien la validesa de la cobertura 24 hores després de realitzar el pagament.

 

Per tramitar qualsevol de les dues assegurances es pot fer:

·        Mitjançat la web de la FCEH www.fceh.cat, apartat FEDERA’T

·        A les seus dels 80 clubs afiliats a la FCEH.

·        Trucant al 93 415 55 44 (FCEH).

·        Enviant un correu electrònic a info@fceh.cat

·        A les oficines de la FCEH.

·        A les agències de viatges, botigues i altres establiments relacionats amb el món de la neu acreditats per la FCEH.

 

Protocol en cas de sinistre

Consultar quines són les pautes a seguir en cas d’accident en aquest enllaç

 

Avantatges i descomptes

La FCEH ha arribat a acords amb altres empreses amb l’objectiu d’oferir avantatges i descomptes a totsels federats amb possessió de llicència de competició, TargeNeu o Multirisc. Es poden consultar  a la web de la FCEH (www.fceh.cat), a l’apartat FEDERAT o en aquest enllaç