Assemblea General Ordinària de la FCEH

Ahir a la tarda es va celebrar a les instal·lacions de la INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya) de Montjuic la l’Assemblea General Ordinària de la FCEH on es van aprovar per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia: calendari d’activitats, reglaments esportius i pressupost del 2012.

El President, Òscar Cruz, acompanyat pel Vicepresident Primer Econòmic, la Vicepresidenta de Neu, la Vicepresidenta d’Esport Paralimpic i el Secretari, va obrir la sessió donant la benvinguda. Ells van comunicar detalladament als assistens cadascun dels temes a desenvolupar per tal de garantir el bon funcionament de la FCEH i de les seves competicions durant el 2012.

Només iniciar-se la reunió el president va voler remarcar les grans classificacions dels catalans Queralt Castellet i Oriol Fargas en snowboard, Pol Rocamora i Ferran Terra en esquí alpí i Lazaro Martínez i Francesc Vallespí en trineu en gossos. Igualment, va reconèixer a la selecció de esportistes Adrià Bertran i Ona Rocamora per esquí alpí, a l’Adrià Clavero per esquí de fons i al Marc Alcaraz per skeleton. A més, va citar tots els pòdiums que els catalans han guanyat en els Campionats d’Espanya celebrats durant el que portem de temporada. 

Durant el seu discurs d’obertura va dedicar unes paraules de gratitud al Conselh Generau d’Aran pel reconeixement que ha fet del CSD del Centre de Tecnificació de la Val d’Aran ja que esdevé una gran oportunitat per tots els esportistes del país. 

També es va presentar als Presidents la nova targeta Multirisc d’assegurança per esportistes d’esports d’hivern i es van escoltar totes les propostes per a la futura estratègia de la Federació en quant a assegurances.

Els clubs presents a l’Assemblea General Ordinària van demostrat el seu afany de col·laboració i la bona sintonia entre ells i la FCEH  va estar present durant tot l’acte.