Baqueira acollirà la 20a edició de la cursa Amics de Montgarri

foto

L’estació de Baqueira Beret acull els dies 11 i 12 de febrer una nova cursa del circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup, adreçat a nens i nenes de vuit a onze anys.

 

 El tradicional trofeu Amics de Montgarri celebra el proper cap de setmana la seva 20a edició. La competició, organitzada pel Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI), forma part del Circuit d’esquí Alpí Audi Quattro Cup 2017.

La pista Stadium serà l’encarregada d’acollir prop de 350 joves promeses dels principals clubs d’Espanya.

Els corredors disputaran el super gegant, la prova més veloç, el dissabte 11. Els petits esquiadors viuran en primera persona tot allò que implica formar part d’un esdeveniment esportiu, divertint-se amb amics i en un entorn natural únic a la Vall d’Aran. A més, a la meta podran gaudir d’un village amb càtering per recuperar forces.

La jornada començarà a les 9:00h amb l’obertura de remuntadors. A les 10:00h sortirà el primer obridor i cinc minuts més tard serà el torn del primer corredor.

Un cop acabada la prova, a les 17.30 de la tarda, es realitzarà la festa de lliurament de premis de la prova del circuit Audi Quattro Cup al Palau Esports de Vielha.  Serà una gran festa on gaudir abans de la competició del diumenge. Hi haurà activitats de tot tipus: proves de conducció del nou model Audi Q5 per als més grans, hi haurà un photocall, es podrà jugar amb videojocs, hi haurà una zona dinàmica amb propostes de jocs d’habilitat, etc.

Diumenge es farà un eslàlom i un gegant. Es mantindrà el mateix horari del dissabte i l’entrega de premis es realitzarà a les 14h.