Barcelona acollirà el 49è Congrés de la Federació Internacional d’Esquí (FIS)

Es celebrarà el 2014 i la seva concessió suposa un reconeixement internacional als esports d’hivern a Catalunya i Espanya

La Federació Internacional d’Esquí (FIS) va decidir, en la reunió celebrada el passat dia 6 de novembre a Oberhofen (Suïssa), concedir a Espanya l’organització del seu 49è Congrés. La ciutat escollida per a l’ocasió és Barcelona, que mesos enrere va expressar la seva voluntat de ser candidata a organitzar els Jocs Olímpics d’hivern del 2022.

En aquesta trobada, les diferents federacions nacionals participants i els comitès organitzadors de Mundials d’esports d’hivern presentaran els seus projectes.

La concessió, amb data concreta encara per definir al llarg del 2014, suposa un reconeixement internacional per l’esquí espanyol i reforça el prestigi de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI). La llista de ciutats que aspiraven a organitzar aquest Congrés de la FIS era àmplia: Vancouver (Canadà), Aviemore (Gran Bretanya), Nova Delhi (Índia), Marràqueix (Marroc), Portoroz (Eslovènia) i Cancún (Mèxic).