Barcelona commemora el 20è aniversari dels jocs olímpics

El proper dimecres 25 de juliol farà 20 anys de la gran cita de la nostra ciutat, la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona’92.

La capital catalana reviurà l’esperit d’aquest jocs amb la celebració d’un acte molt emotiu i esportiu organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Amb aquest acte de celebració del 20è aniversari dels jocs es vol tornar a reviure els relleus de la torxa olímpica en la ciutat comptal i marcar en el record aquesta fita històrica. A més, durant la celebració es farà l’acte d’inauguració de la escultura conmemorativa de Barcelona’92, una escultura  de l’arquer olímpic que la UFEC ha donat al Museu Olímpic i a la ciutat de Barcelona.  

Trenta-sis esportistes en el relleu de torxes

Trenta-sis esportistes i personalitats destacats del món de l’esport participaran en el relleu de torxes, que començarà a la Plaça Sant Jaume i acabarà amb l’encesa del peveter del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Entre els rellevistes, hi assistiran els olímpics Gervasio Deferr, Gemma Mengual, Jose Antonio San Epifiano ‘Epi’, Natàlia Via-Dufresne, Daniel Ballart, Jordi Arrese, Elisabeth Maragall, Ramon Sala, Eric Villalón i Marta Vilajosana. Com a representant de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern hi participarà el Jordi Font, diploma olímpic en Turi en Snowboard.