Barcelona crearà una comissió per estudiar la candidatura

Aquesta nova comissió no permanent tindrà com a objectiu fer un seguiment i valoració de la candidatura i estudiar els principals aspectes econòmics i socials. 

Els partits de l’oposició a l’Ajuntament de Barcelona (CiU, Ciutadans, ERC i PSC) van aprovar el passat divendres 24 de juliol, la creació d’una comissió d’estudi no permanent de la candidatura olímpica i paralímpica dels Jocs Olímpics d’Hivern de Barcelona-Pirineus 2026. Aquesta comissió va ser una petició dels grups municipals de CiU i PSC, que van criticar la ‘precipitació’ amb la qual el govern municipal va descartar continuar amb la candidatura per raons ambientals i socials. 

Diversos alcaldes del Pirineu, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i representants d’entitats esportives van seguir el debat dels grups parlamentaris des de la tribuna del Saló de la Reina Regent.

Reunions cada dues setmanes per valorar el futur de la candidatura
La comissió es reunirà cada dues setmanes per valorar la candidatura Barcelona-Pirineus als Jocs Olímpics d’Hivern. N’estudiaran els aspectes econòmics, es plantejaran els treballs fets fins ara i s’acordarà un calendari per a la presa de la decisió.