Barcelona-Pirineu 2022, convidada a la V Gala del Comitè Olímpic Espanyol

El comissionat de la candidatura Barcelona-Pirineu 2022, Enric Truñó, assistirà aquesta tarda als Premis de la Fundación SOS i a la V Gala Anual del Comitè Olímpic Espanyol (COE), a Madrid.

L’acte serà presidit per Alejandro Blanco, president del COE; pel secretari d’Estat per l’Esport, Jaime Lissavetzky, i pel secretari d’Estat d’Educació, Mario Bedera. En aquesta cerimònia s’entregaran les distincions COE 2010 i els Premis de la Fundació SOS.

A la Gala hi assistiran més de 400 persones del món olímpic, entre membres del COE, presidents de les federacions espanyoles, gestors de l’esports i esportistes. Enric Truñó va ser membre del COE entre els anys 1993 i 2002.

Els premiats d’enguany són, entre d’altres, la Universidad Camilo José Cela, el Diario As i Teledeporte. A més, s’entregaran les Plaques Olímpiques al Mèrit Esportiu al Club Natació Barcelona, Club Gimnàstic Tarragona, Club de Campo Villa de Madrid, Real Federación Española de Atletismo, Real Federación Española de Motociclismo, Federación Española de Patinaje, Real Federación Española de Piragüismo i Real Federación Española de Fútbol. Manel Estiarte també serà guardonat amb el Premi Anual CIO.