Bargalló, Esteve i Jiménez lideren els Campionats d’Andorra

Podis català al Súpergegant i al Descens femení dels Campionats d’Andorra.

L’esquiadora de tecnificació catalana i integrant de l’estructura esportiva de la RFEDI Júlia Bargalló va assolir els passats dies 12 i 13 de març les primeres posicions al Súpergegant i al Descens femení dels Campionats Nacionals d’Andorra celebrats a Grandvalira – Soldeu. La catalana, que tot just arribava de la seva participació als Campionats del Món Júnior (on va assolir les places 41a a SC i 46a SG), va liderar la classificació en els dues especialitats amb un temps de 1:36.67 i 95.91, respectivament. 

‘Estic contenta de com he esquiat aquests tres dies, he tret coses positives. Fer carreres de velocitat ens va molt bé ja que la velocitat, tant el súper com el descens, és molt dificil d’entrenar aquí i totes aquestes carreres ens serveixen per millorar també en les disciplines tècniques’, explica Bargalló. 

El podi de súpergegant el van completar les esportistes catalanes integrants d’un dels grups femenins de tecnificació de la FCEH, Anna Esteve i Marta Jiménez, classificades en 2ona i 3era posició, respectivament. Anna va finalitzar amb un temps d’1:39.84 i Marta amb un temps d’1’40.18. Pel que fa als Descens, la millor catalana de la classificació després de Júlia va ser Anna Esteve amb la 5a posició. 

Pel que fa als resultats masculins, el més destacats van ser la 12a posició aconseguida per Pol Carreras en el Descens i la 15a de Miquel Mateu. En Súpergegant el millor català va ser Jordi Serra amb una 16a posició, seguit de Miquel Mateu que va fer 17è. 

Cursa FIS 
A la mateixa estació andorrada el passat dia 14 de març es va celebrar una prova FIS de Súpergegant on la nostra corredora Júlia Bargalló va tornar a fer el 1er lloc del podi. Marta Jiménez també va pujar-hi amb una 3era plaça. Pel que fa als nois, Pol Carreras va fer la millor marca catalana amb una 13a plaça, seguit de Miquel Mateu (14è) i Jordi Serra (15è).