BERTA PARÍS, MILLOR TEMPS ABSOLUT AL 8è TROFEU FLOQUET DE NEU

Aquest passat dissabte es va disputar a l’estació d’Espot Esquí, al Pallars Sobirà, el 8è trofeu Floquet de Neu per alevins. La cursa es va disputar al Stadium d’Espot, i malgrat la poca neu que hi ha, la bona feina de l’estació va fer que la competició es pogués realitzar amb tota normalitat.

Les corredores i corredors del CAEI van tenir una molt bona actuació destacant a Berta París que va realitzar el millor temps absolut de les carreres. Els esportistes del CAEI van aconseguir un total de sis podis (la meitat dels possibles) destacant les victòria d’Alexia Ferret en alevins I dames, acompanyada al podi per Ione Godinoque va quedar en segon lloc.

En alevins II dames, Berta París es va alçar amb la victòria. Pia Martí va acompanyar al pòdium, ja que va aconseguir el tercer lloc.

En alevins I nois, Àlex París i Josu Vidal van obtenir la segona i tercera plaça del podi respectivament.

ALEVINS I DONES 

1. Alèxia Ferret. CAEI.
2. Ione Godino. CAEI.
3. Maria Ruiz. AISC.

ALEVINS I HOMES
 
1. Tomas Barata. CEVA.
2. Àlex París. CAEI.
3. Josu Vidal. CAEI.

ALEVINS II DONES

1. Berta París. CAEI:
2. Carla Barata. CEVA.
3. Pròpia Martí. CAEI:

ALEVINS II HOMES

1. Lluc Montes. CEVA.
2. Pau Indiano. CSC.
3. Paul del Rio CEVA.

Coincidint amb la carrera d’alevins, també es va disputar a la mateixa estació d’Espot, la primera cursa de la temporada del Circuit de Interclubs, el 7a Trofeu Espot Esquí. Aquest circuit cada vegada compta amb més participants, i per la seva banda el CAEI aquesta temporada té un gran equip amb el va a realitzar totes les compteiciones d’aquest circuit. Cliqueu els links per veure els resultats d’aquesta competició.

Resultats Dissabte 21.01.12 Resultats Diumenge 22.01.12

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les.