Boí Taüll proclama els campions de Catalunya d’Esquí Alpí Veterans

foto

Les condicions meteorològiques van condicionar la darrera gran cita del calendari d’esquí alpí d’aquesta temporada, que va poder celebrar la prova de Gegant però va veure anul·lat l’Eslàlom.

Una tempesta elèctrica va voler acaparar el protagonisme, aquest passat cap de setmana, als Campionats de Catalunya d’Esquí Alpí Veterans que tenien com a escenari l’estació de Boí Taüll. La cita, que clausurava el calendari d’aquesta temporada pel que fa a aquest esport, va lluitar contra els elements i va tirar endavant, tot i alterar el seu programa inicial.

L’estació i l’organització, amb el Club d’Esquí GER/CES al capdavant, es van veure obligats a posposar l’inici de la primera prova, el Gegant de dissabte, a causa dels llamps i trons amenaçadors de primera hora, seguits després pel fort vent. Finalment, amb el vistiplau de la direcció de cursa, es va donar el tret de sortida a les dues mànegues de Gegant previstes.

D’entrada, en la categoria C8 la campiona va ser Concha Manen del CEVA (2:14.76), mentre que en C7 ho va ser Teresa Rigau, també del CEVA (1:58.62). En C6 la victòria va recaure en Gabriela Puncernau del CANMC (1:43.46), per davant de Montserrat Muñoz del CET. En C5 Maria Angel Moreu del CANMC (1:42.23) va superar la seva companya Rosa Maria Carbonell i Maria Maeso del UEC-S. En C4 la campiona va ser Judith Lluent del CANMC (1:29.69), en C2 Miriam de la Fe de LMCE (1:48.57) i en C1 Elisabet Cuello del CANMC (2:02.48).

En la categoria B8 la victòria va anar a parar a mans de Francesc Izard del UEC-S (1:36.56), per davant del seu company de club Agustí Juan. En B7, el més ràpid va ser Rafael Ruano del CAEI (1:42.26), per davant de Laureano Torres, també del CAEI, i de Joan Palé del CANMC. En B6 Alberto Fucale del CANMC (1:32.90) es va imposar a Joan Carles Gelabert del CEVA i a Carlos Torras del CANMC.

Per la seva part, en categoria A5 el campió de Catalunya va ser Josep Fernández del CAEI (1:33.39), amb dos membres del CET completant el podi: Joan Cervera segon i Carles Sala tercer. En A4 un altre esquiador del CET, Marc Grau, es va proclamar vencedor (1:32.73) per davant del seu company Jordi Muñoz i d’Eduard Requena de l’ECOA.

En A3 el més ràpid va ser Albert Caravaca del UEC-S (1:37.15) amb Angel Huntingford segon i Marc Soria tercer, ambdós del CET. En A2 Ivan del Moral de l’ECA (1:24.17) es va endur el títol superant David Mora i Enric Jiménez, del Copos, mentre que David Vilanova del CET (1:30.68) va vèncer en categoria A1.

Les condicions meteorològiques van empitjorar en les hores posteriors fins al punt que diumenge va resultar impossible celebrar les dues mànegues d’eslàlom previstes.

 

Enllaços d’interès

Resultats