Boix i Carreras es proclamen Campions d’Espanya d’Eslàlom

Sierra Nevada ha acollit aquesta setmana els Campionats d’Espanya d’esquí alpí. Ahir es va celebrar l’Eslàlom, tercera i última prova, a la pista Prat de les Monges, on els esportistes catalans Pol Carreras i Mariona Boix es van coronar Campions d’Espanya.

Després que Mariona Boix aconseguís la medalla de plata en el Gegant i Pol Carreras es portés l’or, ahir els dos catalans van tornar a pujar al podi, aquesta vegada, per penjar-se la medalla d’or en Eslàlom, la prova més tècnica. ‘El resultat del gegant em va donar molta força i confiança per encarar l’Eslàlom’, explicava Mariona Boix, que va finalitzar amb un temps de 1:24.61. Per la seva part, Pol Carreras, que va finalitzar la prova amb un temps total de 1:18.93, sumant els cronos de les dues mànegues disputades, afirmava ‘estic molt content, la cursa d’Eslàlom dels Campionats d’Espanya sempre m’agrada guanyar perquè és la meva especialitat. La pista estava impecable, amb neu dura, hem tingut sol i he gaudit moltíssim’. Pel que fa a la resta de podis aconseguits en Eslàlom, en la prova masculina, va quedar Sots Campió el corredor madrileny Diego Apraiz (1:21.42) i tercer classificat l’aragonès Gorka Ugalde (1:21.46). Quan a les noies, la segona i la tercera posició van ser per a corredores catalanes, Marta Jimenez i Julia Bargalló, esportista de tecnificació de la FCEH, respectivament. 


Marta Jiménez i Pol Carreras guanyen la Súper Combinada
Després de la celebració de la prova d’Eslàlom es van definir les tres primeres posicions de la Súper Combinada, que van ser totes catalanes. Entre les noies, Marta Jiménez ha estat la campiona, Julia Bargalló ha finalitzat segona i Julia Casanovas ha estat tercera. En la categoria masculina, Pol Carreras ha estat el màxim dominador, mentre que Ferriol Llibre ha ocupat el segon lloc del podi i Jordi Serra ha acabat 3r .

Medaller català als Campionats d’Espanya

Súper G

Bronze Dames: Marta Jiménez
Bronze Homes: Pol Carreras

GS

Or Homes: Pol Carreras
Plata Dames: Mariona Boix
Bronze Homes: Alex Pons
Bronze Dames: Nuria Pau

SL

Or Dames: Mariona Boix
Or Homes: Pol Carreras
Plata Dames: Marta Jiménez
Bronze Dames: Julia Bargalló

Súper Comb

Or Dames: Marta Jiménez
Or Homes: Pol Carreras
Plata Dames: Júlia Bargalló
Plata Homes: Ferriol Llibre
Bronze Dames:Júlia Casanovas
Bronze Homes: Jordi Serra


Enllaços relacionats
Resultats Campionat Espanya Absoluts Esquí Alpí