Bons entrenaments dels nois d’Alt Nivell i U18 a Stubai

Els esportistes dels grups masculins d’Alt Nivell i U18 de la FCEH, juntament amb l’esquiador cec Gabriel Gorce i el seu guia Arnau Ferrer, han estat concentrats Stubai durant 7 dies.

Els nois tecnificats del grup AN de la FCEH (Miquel Mateu, Alex Pons, Jordi Serra, Toni Puig i Ricard Ortega), els nois del grup U18 (Joan Ureña, Nil Sellas, Marc Tabernero, Marc Pascual, Aingeru Garai i Albert Ortega), acompanyats de l’esquiador cec Gabriel Gorce i el seu guia Arnau Ferrer, han tornat de la glacera d’Stubai després de 7 dies intensos d’esquí. 

Van marxar el passat 24 d’octubre amb l’objectiu de seguir amb els entrenaments de pretemporada, objectiu que segons Miguel Mampel, tècnic, ajudant i preparador físic dels nois tecnificats de la FCEH, s’ha completat amb èxit ja que ‘ens vam trobar amb neu nova i dies de sol que ens vam permetre entrenar en molt bones condicions’. 

El dia 31 d’octubre tots els esportistes van finalitzar la concentració i van tornar a casa on estaran una setmana de descans per tornar a la neu el proper diumenge, en aquest cas a Tignes (França).