Bons resultats catalans en els Campionats d’Espanya U18/U21 d’esquí alpí en el XXI TOP CAEI

foto

Aquest cap de setmana l’estació de Baqueira Beret va acollir la 21a edició del TOP CAEI.

Les difícils condicions meteorològiques van fer que les curses del dissabte s’haguessin de suspendre. Tot i això, el diumenge els corredors van poder disputar un eslàlom a dues mànegues que va proclamar els campions d’Espanya U18 i U21. La cita esportiva també va puntuar per a la Copa Espanya CIT i per a la 34a lliga Catalana ABS, U18, U21, CIT d’esquí alpí.

La Maria Relat  del CANMC (2:11.52) va ser la tercera classificada de la cursa i així, es va convertir en la millor d’Espanya en la categoria U18. Per la seva banda, l’Alba Forne del LMCE (2:15.86) va ser l’encarregada de tancar el podi del Campionat d’Espanya de la mateixa categoria.

L’Eugenia Mateu del LMCE (2:12.26) va ser la campiona del Campionat d’Espanya U21. Molt a prop seu va acabar la Marta Jiménez del GRANUEC (2:13.32), que va aconseguir el segon millor temps i va ser subcampiona.

En categoria masculina en Ricard Ortega del LMCE (2:00.66) va ser el tercer classificat de la cursa. Una posició que li va valer per proclamar-se campió d’Espanya U21. En Nil Selles del CANMC (2:03.54) va quedar tercer en el campionat estatal.

En la categoria U18 el millor temps del Campionat d’Espanya també el va aconseguir un català, en Pol Salvat del CAEI (2:05.56). En Marc Montes del CEVA (2:08.24) per altra banda, va ocupar la tercera posició del Campionat d’Espanya U18.

En Xavier Salarich del LMCE (2:00.25) va pujar al segon calaix del podi del XXI TOP CAEI.