Brillant actuació dels catalans Pol Carreras i Marta Jimenez als Nacionals d’Andorra

Vallnord ha acollit la celebració dels Campionats Nacionals d’Andorra d’esquí alpí on Pol Carreras s’ha proclamat doble Campió i Marta Jimenez 2ona al Gegant i 3era a l’Eslàlom.

Durant els dies 12 i 13 d’abril Vallnord Arcalis a acollit la celebració del Campionat Nacional d’Andorra que va donar el tret de sortida dissabte amb la prova de Gegant dominada pel català Pol Carreras amb un temps total de 1:57.08 i 28.18 punts FIS. En categoria femenina, l’esportista catalana Marta Jimenez va pujar al 2on calaix del podi amb un temps de 2:01.83, sumant 40.39 punts FIS.

Pel que fa a la resta d’esportistes amb podi, el segon i tercer lloc de la classificació masculina va ser pels andorrans Josh Alayrach (2on) i Axel Esteve (3er). Quan a les noies, les també andorranes Mireia Gutierrez i Sara Ramentol es van dur l’or i el bronze, respectivament. Pel que fa a la resta d’esportistes catalanes participants en aquests nacionals Júlia Bargalló va fer 5a, Mariona Boix 6a, Anna Diaz Prieto 7a, Bárbara Vives 8a i Nuria Tornero 10a. En nois, Xavier Salarich va fer 9è i Miquel Mateu 11è.

Diumenge va ser el torn de disputar la prova d’Eslàlom a l’estació andorrana. Pol Carreras va repetir triomf amb un temps de 1:45.98 i només 24.43 punts FIS. En la classificació femenina, Marta Jimenez va defensar el podi, aquesta vegada amb un 3er lloc, un temps de 1:56.73 i 64.61 punts FIS. El podi masculí el van completar el francès Maxime Tissot (2on) i l’espanyol Gorka Ugalde (3er). 

En relació al podi femení la Campiona va ser l’andorrana Mireia Gutierrez i la 2ona classificada la seva companya Carmina Pallas. Els catalans Xavier SalarichAlex Pons van fer 6è i 8è, respectivament, mentre que Bàrbara Vives es va dur la 6a posició, Silvia Vila la 8a i Blanca Bargalló la 10a.

Enllaços relacionats
Resultats