Campionat de Catalunya de Freeski a Gran Pallars PortAiné

L’estació lleidetana de Gran Pallars PortAiné a acollit aquest cap de setmana 19 i 20 de març els Campionats de Catalunya en Freeski on el rider Josep Gil es va proclamar campió

El rider Josep Gil s’ha proclamat campió de Catalunya absolut de freeski, després d’imposar-se amb claredat, tant en la modalitat de slopestyle com en la de big air, en la competició que s’ha disputat aquest cap de setmana a Gran Pallars Port Ainé, amb la participació d’un total de 70 riders. Gil va ser l’únic esquiador que va aconseguir la victòria parcial en cada especialitat. En categoria júnior el títol va ser per Norbert Artigues, mentre que en infantil es va imposar Joan Sansa. La competició era la tercera i última prova del circuit Ungravity Freeski Contest de la lliga catalana dins del calendari de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH).