Campionats de Catalunya de Half Pipe a La Molina

 

El passat diumenge 6 de març es van disputar els Campionats de Catalunya de Half Pipe al sector Alabaus de l’estació ceretana de La Molina; en el mateix escenari on es van disputar fa unes setmanes els Campionats del Món de Snowboard.

En categoria Infantil I es van proclamar campions la Fiona Torello (Llivia) i el Arnau Atamuz (PEC), en Infantil II el Pau Bartolo (Surfera Gironina), en Júnior la Helena Garcia (PEC) i Oriol Fargas (CEMT) i en sénior va proclamar-se campió l’Isaac Vergés.

La Molina i la Federació Catalana Esports d’Hivern (FCEH) van fer possible que aquesta competició es portes a terme.

Més resultats al web de la FCEH – disciplines.

Campionats de Catalunya de Half Pipe a La Molina

 

La Molina acollirà els Campionats de Catalunya de Half Pipe aquest proper diumenge 6 de març a la zona d’Alabaus. La competició organitzada per la FCEH és de categoria Open i tothom que vulgui hi pot participar. A més, està oberta a tots els grups d’edat.

Tot està a punt perquè aquest cap de setmana se celebrin els Campionats de Catalunya de Half Pipe a l’estació d’esquí de La Molina. Els interessats en participar-hi es poden inscriure fins i tot el mateix dia de la competició. Entre les 07:30h i les 08:30h hauran d’estar al Bar d’Alabaus on es tramitaran les inscripcions. Un cop formalitzat tot el paperam es repartirà als corredors els corresponents dorsals i se’ls explicarà el barem de puntuació i la dinàmica de la competició. Posteriorment, els esportistes tindran una hora per inspeccionar la pista de cursa i per fer baixades d’escalfament. En total la prova tindrà dues rondes classificatòries que es duran a terme entre les 10:15h i les 11:00h, i l’organització puntuarà la millor de les dues. Els que passin aquesta ronda aniran directament a la final i tindran gairebé una hora per fer els entrenaments finals. Com en la primera fase, entre les 13:00 i les 14:00, els corredors faran dues baixades on només se’ls puntuarà la millor de les dues. Finalment, els campions de la prova pujaran al podi a les 14:00h a la base de l’estació.

L’snowpark d’Alabaus veurà aquest proper cap de setmana en acció els millors riders catalans que competiran per alçar la copa de Campió de Catalunya de Haf Pipe. 

Més informació al web de la FCEH – disciplines.