Campionats de Catalunya de Muxing a Gran Pallars Port-Ainé

El 2 d’abril es va celebrar a l’estació d’esquí de Gran Pallars Port-Ainé el Campionat de Catalunya de múixing en neu 2011, amb nous reptes ja que, els participants van haver de disputar-se el títol de campió en un circuit molt tècnic i amb forts pendents, que transcorria per dins de les pistes d’esquí.

Els campions van guanyar-se  el seu títol amb esforç, així com un trofeu artesanal personalitzat i un lot de regals de Dingo Natura.

Els campions de Catalunya de múixing d’aquest any són:  Olivia Guerrero (CFS), Santiago Mesa (CHVB – Mountain Runners del Berguedà), Gerard Serra (CHJ – equip Gold Projects bcn 2007 s.l.), Marta Bosch (SW2), Joan Josep Diaz (SM2 – Gran Pallars, Dingo Natura), Oscar Lapeña (6S), David Martínez (8S – Equip Dingo Natura), Lazaro Martínez (8N –Lazaros Team,  Prullans.net) i Juan Antonio Azpillaga (US).

Cadascun d’ells es caracteritza per tenir molt rigor durant tot l’any amb aquest esport i compartir la passió que senten envers els animals i la natura; tots ells poden presumir de tenir un molt bon “currículum” i una llista plena de futurs reptes.

Gràcies a tots els participants, voluntaris d’organització, als patrocinadors Gran Pallars i Dingo Natura, així com al Club d’Esquí Port-Ainé Pallars i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) s’ha pogut dur a terme aquesta competició, ja que sense tots ells no hagués sigut possible.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.