Campionats de Catalunya d’Esquí Alpí i prova FIS a La Molina

Dissabte 5 i diumenge 6 de març, l’estació ceretana de La Molina va acollir els Campionats de Catalunya FIS en esquí alpí, on es van celebrar les proves d’eslàlom i gegant en categoria masculina i femenina

Aquest cap de setmana La Molina va concentrar esportistes catalans i alguns europeus en els Campionats de Catalunya FIS. El podi català femení, en la prova de gegant de dissabte 5, va ser per a la Nuria Pau (LMCE) en primera posició, seguida d’Anna Galofré (MLEC) en segon lloc i Julia Bargalló (CAEI) en tercer lloc. Julia Bargalló va quedar en tecera posició en el podi dels Cts. de Catalunya i en 7è lloc en la classificació general, en què la finlandesa Nina Halme va aconseguir el podi femení.

Pel que fa referència a la categoria masculina, el podri català de dissabte 5 en gegant va ser per a Joaquim Salarich (LMCE), seguit d’Alberto Leyva (MLEC) i Antoni Portes (UEC- M), que va quedar 4rt en absoluts després de l’andorrà Artur Marti, que va quedar 3r en absolut.

A les proves d’eslàlom de diumenge 6, el podi català masculí va ser per a Miquel Mateu (LMCE) en primera posició dels Cts. de Catalunya i segon lloc en classificació absoluta, seguit d’Antoni Portas (UEC- M) i tercer en classificació absoluta. Finalment el tercer lloc en els Cts. de Catalunya va ser per a Oriol Dot (LMCE), que va quedar en 6a posició en la classificació absoluta.

El podi dels guanyadors absoluts en la prova de gegant de diumenge va ser per a Diego Apraiz C.P.MAYENCOS, Miquel Mateu LMCE i Antoni Portas UEC- M.

Pel que fa referència a les classificacions femenines de diumenge 6 en eslàlom, la primera posició en els Cts. de Catalunya i en la classificació absoluta va ser per a Anna Galofré (MLEC) seguida de Mariona Boix (LMCE) que també repetia classificació en absoluts i Nuria Pau del LMCE, tercera en Cts. de Catalunya i 4a en classificació absoluta.

 

 

Més resultats al web de la FCEH – disciplines.