Campionats d’Espanya Infantils esquí alpí a Gran Pallars Espot

L’estació lleidatana d’Espot va reunir el passat divendres 1 d’abril a les dues categories Infantils amb la celebració del Súper Gegant: Infantils I (nascuts en anys 98-99) i Infantils II (als 96-97). En la categoria Infantils I els catalans van posar-se al capdavant de gairebé totes les proves, anotant tres ors d’Anna Oller i dos ors i una plata d’Aingeru Garai, a qui només se li va resistir el Súper Gegant.

Els Campionats d’Espanya Infantils celebrats a Gran Pallars Espot van suposar un èxit pels esquiadors catalans, al llarg dels cinc de competició. Els Infantils I van disputar les proves els dies 30, 31 i 1 d’abril, mentre que els Infantils II ho feien des del divendres 1 fins el diumenge 3. 

En Infantils I va destacar el triplet daurat de la catalana Anna Oller (CANMC) que la va situar com la millor espanyola indiscutible en la seva categoria, anotant cada participació com una victòria. Una fet que també va estar punt d’aconseguir el català Aingeru Garai (CAEI) que només se li va resistir el Súper Gegant, on va haver de conformar-se amb la medalla de plata. Així doncs, l’or del Súper Gegant se’l van endur el corredor de LMCE Albert Ortega. El bronze el va guanyar Alexander Garin. En categoria femenina, el podi el van formar les esquiadores Anna Oller, Judith Rodríguez i Ana Iriondo.

El Súper Gegant va ser la única prova que va reunir a tots els Infantils. En Infantils II masculins, el vencedor de la prova fou Ignasi Rodríguez (CDINT), qui va entrar per davant de Fernando Carrero (CJGRD) i Adur Etxezarreta (ESQNV). En dones Betlem Mora (Mayen) es va imposar davant les esquiadores Maria Sainz (AASTN) i Rocío Apraiz (AASTN).

Resultats

Súper-G masculí Infantil I

1. Albert Ortega (F. Catalana) 1:02.59

2. Aingeru Garai (F. Catalana) 1:03.04

3. Alexander Garin (F. Aragonesa) 1:04.36

Súper-G femení Infantil I

1. Anna Oller (F. Catalana) 1:02.38

2. Judith Rodríguez (F. Catalana) 1:03.16

3. Ana Iriondo (F. Catalana) 1:03.27

Súper-G masculí Infantil II

1. Ignacio Rodríguez (F. Andaluza) 55.42

2. Fernando Carrero (F. Andaluza) 56.50

3. Adur Etxezarreta (F. Navarra) 56.54

Súper-G femení Infantil II

1. Belén Mora (F. Aragonesa) 56.60

2. María Sainz (F. Vasca) 56.80

3. Rocío Apraiz (F.Vasca) 57.32

Més informació al web de la FCEH – disciplines.