Campions de la 13a Puigcerdà Fons i de Catalunya Llargues Distàncies

Diumenge 12 de gener va arribar el torn de la 13a Marxa Puigcerdà Fons, a l’hora Campionats de Catalunya Llargues Distàncies. La cursa FIS organitzada pel Club Esquí Puigcerdà, ha puntuat per Copa Nins i Copa Catalana.

Classificació 13a Puigcerdà Fons

Pel que fa a la classificacio FIS, que comprèn les distàncies de 15 i 30 quilòmetres, s’han proclamat Campions  Diego Ruiz del CMGC i Maialen López del IRUNGO en la distància dels 30 quilòmetres i Irineu Esteve del CES i Cristina Ara del MAYEN en 15 quilòmetres. Altres resultats destacats en aquestes distàncies han estat les 2ones posicions de Mario Parodi del PEC i Marta Cester en la distància de 15 quilòmetres i les també 2ones posicions de Sadurní Betriu i Berta Morral del CEFUC en la distància de 30 quilòmetres. Finalment Ainhoa Armedariz del PEC i Ruben Caseny del CAEI s’han guanyat la 3era plaça en els 15 quilòmetres.

Els Campions catalans en la resta de distàncies que no formen part de la classificació FIS de la 13a Puigcerdà Fons han estat, en 2,5 quilòmetres, Miquel Auladell del PEC i Jana Selles del BELLVER i en 5 quilòmetres, Paula Martinez del CENA. Altres resultats destacats en aquestes distàncies han estat les 2ones posicions de Marti Forcada del PEC i Marta Moreno del CAEI en 2,5 quilòmetres, les 2ones posicions de Gral Selles del BELLVER i Mònica Doria del CEFUC en els 5 quilòmetres. Completen el podi com a 3ers en les diferents distàncies els catalans Bernat Selles del BELLVER i Nit Pallisé del PEc en 2’5 quilòmetres i Carola Vila del CEFUC en els 5 quilòmetres

Classificació Campionats de Catalunya Llargues Distàncies

Jaume Forcada, Berta Morral, Sadurní Betriu, Marta Cester, Mario Parodi, Ainhoa Armendariz i Oriol Llarden s’han proclamat Campions en les seves respectives categories.

Pel que fa a la classificació dels Campionats de Catalunya Llargues distàncies celebrats a La Quillane, aquests han estat els podis aconseguits en les diferents categories: En Màster, s’ha proclamat campió de Catalunya Jaume Forcada del PEC, seguit de Carles Gamisans del PEC (2on) i Lluís Travé del CENA (3er). En Sènior, els Campions han estat Berta Morral i Sadurní Betriu del CEFUC, seguits de Rubén Caseny del CAEI (2on) i Oscar Jorba (3er). Marta Cester del ANEC i Mario Parodi del PEC han estat els Campions en Júnior 2, seguits en el podi de Bernat Galceran del PEC (2on) i Julen Armendariz (CEFUC). Finalment, en Júnior 1, el títol de Campions ha estat per Ainhoa Armendariz del CEFUC i Oriol LLarden del ANEC, seguits per Pepa Garcia del BELLVER i Roger López DEL CENA (2ons) i Olga Grau del PEC i Jan Segalàs del ANEC (tercers). 

Enllaços relacionats
Classificacions 13a Puigcerdà Fons