Cancel·lat definitivament, a causa del mal temps, el Descens de Sestriere en el qual havia de participar Andrea Jardí

El calendari de la Copa del Món femenina comença a ser un petit caos a causa de les moltes proves cancel·lades. Si fa unes setmanes va ser a causa de la calor, ara es tracta de les nevades o la boira. A Sestriere (Itàlia), el Descens femení, en el qual havia de prendre part la tarragonina Andrea Jardí, ha estat definitivament cancel·lat després d’haver estat reprogramat de dissabte a diumenge.

 

Dissabte, els oficials de la FIS van decidir traslladar el Descens a diumenge, així com utilitzar el dilluns per celebrar la Super Combinada, que en principi estava prevista per avui, igual que un Super-G. El Descens havia de disputar a la pista Kandahar Banchetto de l’estació italiana, amb una longitud total de 2.695 metres, amb sortida a la cota 2.686 i un desnivell de 800 metres. Però Sestriere despertar avui sota una forta nevada al mig de la densa boira i, atès que el pronòstic indica que les condicions continuaran igual fins al matí de dimarts, l’organització va decidir cancel lar definitivament les curses previstes. "En algunes parts de la pista hi ha entre 20 i 30 centímetres i, a més, segueix nevant", ha informat el director de cursa Atle Skaardal. "La visibilitat és nul. Aquest temps va a continuar fins dilluns. Senzillament, no hi ha oportunitat de celebrar les proves ".

 

Després de la cancel.lació de l’Eslàlom i el Gegant de Maribor causa de la calor, la Copa del Món femenina té ara quatre ‘forats’, cap dels quals serà reprogramat abans que comencin els Mundials a Garmisch-Partenkirchen, el 8 de febrer. Encara que la FIS farà tot el possible per trobar lloc i calendari, Skaardal va dir que és poc probable que totes les proves puguin ser disputades abans que acabi la temporada. "Segur que perdrem algunes carreres aquesta campanya", va afirmar Skaardal. "Hem de donar prioritat a les proves que estan en el calendari".

 

De moment, la pròxima cita de la Copa del Món femenina es trasllada a Alemanya, amb un Gegant i un Eslàlom previstos per divendres i dissabte a l’estació de Arber-Zwiesel.