Candidats a la presidència de la RFEDI visiten la FCEH

L’inici de la campanya electoral per a President de la RFEDI ja s’ha iniciat i s’acosta el segon i definitiu moment clau del procés electoral de la RFEDI; l’Assemblea Extraordinària per a l’elecció de President i Comissió Delegada, prevista per al proper 20 de setembre. El fins ara President de la RFEDI, Sr. Eduardo Roldán, torna a optar a la presidència de la federació nacional com també ho fa l’actual Director Tècnic del CAEI, May Peus España i Juan Ramón Blanco.

Tots tres candidats tenen previst fer varies reunions de campanya electoral arreu de l’estat i visitar casa nostra. La primera d’aquestes reunions la farà el Sr. Roldan qui presentarà la seva candidatura a Barcelona el proper dia 4 de setembre a les 18.30 hores a la Sala d’Actes de les instal·lacions de la FCEH (Avda. del Carrilet 3, edif. D, 3a planta de l’Hospitalet de Llobregat). Per la seva part, May Peus te previst realitzar la seva reunió de campanya el proper 8 de setembre a les 18:00 hores també a les instal·lacions de la FCEH i finalment el candidat Juan Ramón Blanco ens visitarà el 17 de setembre a les 18 hores. L’assistència a aquestes reunions no és oberta a tothom, ja que es tracta d’actes electorals tancats. Per aquest motiu, si esteu interessats en assistir-hi cal que truqueu a les nostres oficiones o contactar-nos per correu electrònic a l’adreça info@fceh.cat. 

Us recordem que avui 3 de setembre a les 20 hores finalitza el termini de presentació de candidatures a President i que el passat 29 de juliol, i seguint el procediment electoral de convocatòria d’eleccions de la RFEDI, es van realitzar les votacions per a la renovació dels membres de l’Assemblea. Podeu consultar els resultats en aquest enllaç http://bit.ly/1tZgE0w