Cap a Innsbruck amb il·lusió

Recordem que sis representants de la FEDH, quatre d’ells catalans, participen als Jocs Olímpics de la Joventut Innsbruck 2012 que donarà el tret de sortida aquest dissabte 14 de gener.

La delegació espanyola, que prendrà part en aquesta primera edició, va viatjar ahir al migdia cap a la ciutat austríaca. Entre els nou esportistes participants es troben quatre esquiadors catalans (Adrià Bertran (alpí), Ona Rocamona (alpí), Adrián Clavero (fons) i el pilot de skeleton Marc Alcaraz), tres membres de la Federació Espanyola d’Esports de Gel (FEDH) i els jugadors d’hoquei gel Irene Senac i Paul Cerdà.  
L’expedició espanyola la completa el Director Tècnic Nacional d’hoquei gel, Karlos Gordovil, i l’entrenador d’Alcaraz Adrià Miró. El sisè integrant de l’equip és el vicepresident de la FEDH, Frank González, que a Innsbruck farà les funcions de responsable de competició d’hoquei gel femení.

Els jugadors d’hoquei gel entraran en acció en la fase classificatòria de les proves d’habilitat el proper dilluns 16 de gener. Senac i Cerdà competiran en el Tyrolean Ice Arena d’Innsbruck en els exercicis de tornada ràpida, precisió de llançament, agilitat de patinatge, llançament més fort, precisió de passada i control de puck. Els vuit millors esportistes de la categoria masculina i la femenina disputaran la final el dijous 19 de gener. Senac portarà el número 18 i Cerdà el 88.

D’altra banda, Marc Alcaraz va aconseguir la seva classificació per a Innsbruck 2012 després de superar les quatre mànigues eliminatòries disputades en els circuits de Igls i Winterberg en les passades setmanes. El germà petit d’Aleix, que es va iniciar en aquest esport el passat mes de març, té prevista la seva participació per al dissabte 21 de gener a la pista de Igls.