Cap de setmana complet

Aquest cap de setmana arriba ple de competicions. Demà dissabte Espot Esquí acollirà el 8è Trofeu Floquet de Neu d’esquí alpí alevins. Aquest es disputarà a una sola mànega i l’ordre de sortida serà primer els alevins i seguidament la resta de categories. El Floquet de Neu es celebrarà conjuntament amb la competició del circuit interclubs 7èTrofeu Espot Esquí d’esquí alpí, que es disputarà durant tot el cap de setmana.

A més, aquest cap de setmana, La Molina acollirà la 3a edició del Memorial Albert Pardo, organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i patrocinat per Mundo Deportivo. Durant aquest dos dies de competició d’aquesta prova, que forma part del calendari FIS, es disputaran proves d’eslalom, tant d’homes com de dones, a les tres diferents categories absolutes: sènior, juvenil I i juvenil II.

També serà el cap de setmana de Pirena Advance 2012, que començarà a Candanchú (el lloc triat  degut les condicions de neu) per disputar 14 etapes pel Pirineu d’Aragó, de Lleida, de França, d’Andorra i de Girona.

Paral•lelament, diumenge es cel·lebra el 20è Trofeu Borrufa Andorra i la 3a Jornada de Lliga Catalana de Curling a la pista de gel del Club Poliesportiu de Puigcerdà.