Cap de setmana sobre gel al campionat de catalunya de patinatge

Aquest cap de semana, 25 i 26 de febrer, el Palau de Gel del poliesportiu Puigcerdà va acollir el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic organitzat pel Club Poliesportiu Puigcerdà i la FCEH. La prova, que va acollir membres de quatre clubs catalans i un andorrà, es una de les tres proves oficials que es disputen al llarg de la temporada en categories inferiors. 

Abans de parlar de resultats, recordar que fins a Puigcerdà es va traslladar l’equip de la ufec per fer un reportatge on els entranadors, coreògrafs i els mateixos patinadors i patinadores ens expliquen la situació del patinatge sobre gel a catalunya, la seva progressió al llarg dels anys i el dia a dia d’aquest esport amb moltes caigudes durant els entrenaments. Us deixem en link, val molt la pena:

http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=1481&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions=

I parlant de resultats, pel que fa a la categoria Aleví, la primera posició va ser per a la patinadora francesa Malene Nichita. La segona classificada va ser la catalana Anna Bertran Gracia del Club Poliesportiu Puigcerdà i el tercer lloc de la classificació en aquesta categoria va ser per Judit Fernandez, també del Club Poliesportiu Puigcerdà.

En categoria Benjamí, la guanyadora va ser Iria España del club Esport de Geu Val D’Aran, acompanyada en el pòdium de Martina Puiggalí del Futbol Club Barcelona, segona classificada. En tercera posició va quedar Irene Moreno del club Esport de Geu Val D’Aran.

En categoria , Anna Gabara Xancó del Futbol Club Barcelona va ser la campiona que va pujar al al pòdium al costat de la seva companya de club Ingrid Amarante com a segona classificada.El tercer lloc va ser per Nuria Cuní del Club Poliesportiu de Puigcerdà.

En categoria Debs., la guanyadora va ser la patinadora Mónica Carratalá del Futbol Club Barcelona. En segon lloc va quedar Júlia Puiggalí del Futbol Club Barcelona i en tercer lloc Daniela Alejandra Blanco també del Futbol Club Barcelona.

Pel que fa a la categoria Debutant Femení, la campiona va ser Laia Capdevila del Futbol Club Barcelona. La segona classificada va ser Clara Gallarda Rosell del Club Poliesportiu Puigdercà. La patinadora Elena Magrinya del Futbol Club Barcelona va ser la tercera classificada en aquesta categoria. Respecte als nois de la categoria Debutans, el campió va ser Eric Alis del Club Polisportiu Puigcerdà.

A la categoria Escola Femení, el primer lloc del pódium va ser per a la patinadora Angela Camp del Andorra Club Gel. El segon lloc va ser per Paula Margarido seguida de Ariadna Cummins que va tancar el podi, totes dues del mateix club andorrà. Pel que fa als nois en aquesta categoria, el campió va ser Jan Vilella Sirvent del Club Poliesportiu Puigcerdà.

A la categoria Infantil, la campiona va ser Marta Guinovart del Futbol Club Barcelona, seguida de la seva companya de club Alexandra Bernadó que va ocupar el segon lloc a la classificació. Maeva Gallarda del Club Poliesportiu Puigcerdà va assolir el bronze.

En Junior 3ª, Esther Vera del Club Poliesportiu de Puigcerdà va aconseguir l’or, seguida de Marta Badia del club Esport de Geu Val D’Aran que va fer segona i Tatiana Muñoz del mateix club que va aconseguir el bronze.

En Junior ISU medalla d’or per a la patinadora Marta Cuní del Club Poliesportiu de Puigcerdà.

En categoria Juvenil, la primera classificada va ser Patricia Santacreu del Andorra Club Gel, seguida de Cleo España del club Esport de Geu Val D’Aran que va fer segona posició i Andrea Camp del Andorra Club Gel que va situar-se tercera en el pòdium.

Quant a la categoria Minima, la patinadora Noa Villacampa del club Esport de Geu Val D’Aran va fer l’or acompanyada al pòdium d’Ariadna Sibera del Futbol Club Barcelona en segona posició i Laia Luque del Futbol Club Barcelona en tercera posició.

En categoria Novice Femení, Irene Manau del Futbol Club Barcelona va quedar campiona. Al seu costat, com a segona classificada va quedar Cristina Martínez del Andorra Club Gel i con a tercera classificada Julia Ribas del Futbol Club Barcelona. Pel que fa als homes en aquesta categoria, el campió va ser Ton Consul del Esport de Geu Val D’Aran seguit en segon lloc de Tomàs Llorens del mateix club. El tercer classificat va ser Alejandro Grandes del Club Poliesportiu Puigcerdà.

En categoria Veterans el primer classificat va ser Julien Levacher del club Esport de Geu Val D’Aran.

Per veure els resultats oficials cliqueu aquí.