Carla Grau i Ferriol Llibre campions d’Espanya de Súper Gegant

La Copa d’Espanya d’Esquí Alpí Audi quattro cup continua a tot ritme. Ahir, els Infantils I i II van disputar un Súper Gegant on la Carla Grau del C.E.T I el Ferriol Llibre del MLEC es van proclamar campions d’Espanya absoluts en les categories Infantils I i II respectivament.

Aquesta ha estat la darrera prova dels Infantils I en terres granadines (dilluns ja van competir en un Eslàlom i, dimarts, en un Gegant), mentre que ha estat la primera de les tres que disputaran els Infantils II (avui s’enfronten a un Gegant i, divendres, a un Eslàlom).

Infantils I

Els guanyadors absoluts en la categoria d’Infantils I de la Copa d’Espanya Audi quattro cup han estat el Marco Sánchez, en primer lloc, l’Ibon Mintegui, en segon, i el Mikel Linacisoro, en tercer (tots tres de la Federació Aragonesa), en homes, i la Carla Grau, la Carla Vilalta i la Paula Sellol (totes tres de la Federació Catalana), primera, segona i tercera classificades, en dames.

També es van lliurar les medalles als millors Infantils I de cada modalitat. Els campions d’Espanya d’Eslàlom que van pujar al pòdium com els tres millors classificats van ser: el Marco Sánchez com a primer, seguit del Mikel Linacisoro i l’Alejandro Parra (tots tres de la Federació Aragonesa), en homes, i la Noelia Gasienica (Federació Aragonesa), seguida de la Carla Grau (Federació Catalana) i la Jazmín Parellada (Federació Madrilenya), en dames.

En Gegant, els tres campions d’Espanya han estat: el Marco Sánchez, l’Ibon Mintegui i el Mikel Linacisoro (tots tres de la Federació Aragonesa), en homes, i la Carla Grau (Federació Catalana), Jazmin Parellada (Federació Madrilenya) i Carla Vilalta (Federació Catalana), en dames.

En Súper Gegant han estat el Marco Sánchez (Federació Aragonesa), l’Andrés Trujillo (Federació Aragonesa) i el Marc Montes (Federació Catalana), en homes, i la Carla Grau (Federació Catalana), la Noelia Gasienica (Federació Aragonesa) i la Samantha McClellan (Federació Catalana), en dames.

I, finalment, en la Combinada –els corredors que han obtingut menys punts de la suma de carreres de les modalitats Súper Gegant i Eslàlom–, els campions han estat el Marco Sánchez, l’Alejandro Parra i el Mikel Linacisoro (tots tres de la Federació Aragonesa), com a primer, segon i tercer, en homes, i la Carla Grau (Federació Catalana), la Noelia Gasienica (Federació Aragonesa) i la Jazmin Parellada (Federació Madrilenya), en dames.

Infantils II

Pel que fa al Súper Gegant d’Infantils II, homes, en Carlos Urieta (Federació Aragonesa) i el Ferriol Llibre del MLEC (Federació Catalana) van quedar en primer lloc i el tercer lloc va estar per el Nil Sellas (Federació Catalana). Pel que fa a dames, la guanyadora va ser l’Iranzu Lezaun (Federació Navarresa), seguida de la Sofia Gandarias (Federació Aragonesa) i l’Anna Oller (Federació Catalana).

Properes competicions

Avui els Infantils II es faran completament seves les pistes de competició de Sierra Nevada amb la prova d’un Gegant, i demà i d’un Eslàlom. Després, ja només quedaran les carreres dels Alevins I i II i Gorriones, que clouran la Copa d’Espanya d’esquí alpí Audi quattro cup amb una Combi Race.

Segueix les competicions a: http://www.audiquattrocup.es/es/