Carla Grau i Sergi Barcons primers al 21è Trofeu Ciutat de Terrassa

Dissabte i diumenge va tenir lloc el 21è Trofeu Ciutat de Terrassa a Masella per a la categoria Infantil I Homes i Dones. Es van disputar dues Gegants a la pista La Devallada.

Quan a la Gegant de dissabte, la millor de les dones va ser la catalana Carla Grau Pi (C.E.T) amb un temps de 37.81, seguida de la madrilenya Jazmin Parellada Martín. El tercer lloc va ser per a la catalana Carla Vilalta Pujols (LMCE) amb un temps de 38.73. El millor del homes va ser el Sergi Barcons Llorach (LMCE) amb un temps de 37.02, seguit del Sergi Cortes Sole (CANMC) i del aragonès Marco Sanchez Lorbada (FORMI) amb un temps de 38.08.

Quan a la Gegant de diumenge (2 mànegues), la millor va a tornar ser la Carla Grau Pi amb un temps total de 1:19.98, seguida de la Carla Vilalta Pujols que va millorar una posició respecte el dissabte. El tercer lloc va ser per Samantina Mclellan López (GRAN) amb un temps de 1:22.56. El millor dels homes va ser el aragonès Marco Sanchez Lorbarda amb un temps de 1:21:40, seguit de Sergi Barcons Llorach i de Andres Fornesa Palomero (CEAC) amb un temps de 1:23.09.

Cliqueu els links per veure la classificació oficial.

Gegant 1 Nois Gegant 1 Noies Gegant 2 Noies Gegant 2 Nois