Carla Grau, Ramon Barrufet i Paula Sellol guanyen el 8è GP Cerdanya

La Masella va acollir del 12 al 13 de gener el 8è Gran Premi Cerdanya d’esquí alpí per a la categoria Infantil I, homes i dones, que va reunir a prop de 150 corredors d’aquesta categoria. La prova, organitzada pel Club Esquí Llivia (ECLLIVIA) i sota la tutela de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), va puntuar per a Lliga Catalana Infantil d’esquí alpí, i va constar de la disputa d’un Gegant i un Eslàlom a la Pista Davallada.

Pel que fa al Gegant ,a dues mànegues, Carla Grau del C.E.T. (1:34.37) i Maria Relat del CANMC (1:36.92) van quedar en 1a i 2a posició respectivament. Va completar al podi l’aragonesa Noelia Gasienica. El 4t lloc va ser per a Samantha Mcclellan del GRAN. En homes, el primer classificat va ser Ramon Barrufet del CAEI (1:34.68). Van completar el podi dos corredors aragonesos: Ibon Mintegui i Andres Trujillo. Andres Fornesa del CEAC va fer 4t i Sergi Barcons del LMCE 5è.

A la prova d’Eslàlom, també a dues mànegues, Paula Sellol del CANMC (1:38.92) es va dur la 1a posició, seguida en 2on lloc de Carla Grau del C.E.T (1:39.08) i en 3er lloc de Carla Vilalta del LMCE (1:40.85). En homes, el millor dels catalans va ser Ramon Barrufet del CAEI que va a tornar a pujar al podi, però aquesta vegada com a 3è classificat. Andres Fornesa del CEAC va repetir la 4a posició i Pol Salvat del CAEI va aconseguir la 5a plaça.

El 8è GP Cerdanya es una prova formar part del gruix de competicions de la 30a edició de la Liga Catalana Infantil d’esquí Alpí.