Carles Danel i Anna Diaz Prieto primers al Trofeu Francesc Viladomat

Aquest cap de setmana va tenir lloc el Trofeu Francesc Viladomat – FIS d’esquí alpí, a Pas de la Casa per les categories de Juvenil I, Juvenil II i Sèniors (homes i dones). La prova, que va fer-se a l’especialitat de Gegant durant dissabte i diumenge, va haver d’ajornar la competició de gegant de dames de diumenge.

A la gegant de dissabte Homes, el català Ignasi Martorell (GRAN) va aconseguir una tercera plaça a la classificació amb un temps de 1:53.83, a tan sols 10 centèsimes del segon classificat, Jan Misse Xandri que va fer un temps general de 1 :53.76. El guanyador de la cursa va ser el francès Nicolas Sarremejana amb un temps general de 1:52.85. El quart lloc va ser per el català Daniel Ballester (CAEI) amb un temps de 1:54.10.
Quan a les dames, el domini de la classificació va ser per esportistes catalanes. En primer lloc va quedar Anna Diaz Prieto (UEC-M) amb un temps de 1 :58.38 seguida de Eli Samper (CAEI) amb un temps de 1:59.07 i Cristina Vilanova (LMCE) amb una marca de 1:59.74.

A la gegant d’homes de diumenge, els catalans van tenir més presència. Carles Danel (LMCE) va aconseguir el millor temps amb 2:07.98. Ignasi Martorell va millorar una posició respecte del diumenge i va situar-se en segona posició amb un temps de 2 :08.11. El tercer lloc va ser per Enric Guerra (CEAC) amb un temps de 2 :08.24.

Fotografia extreta de la web de nevasport.