Carles Manich (32é) el millor català en el big air d’Estocolm de la Copa del Món d’Snowboard

Josep Castellet va acabar 46é i Carles Torner 59é en una prova urbana de big air celebrada dissabte 20 de novembre a Estocolm, Suècia, que va guanyar el canadenc Toutant, nou líder FIS de la disciplina

Els tres representants de la RFEDI van sumar una actuació irregular en el big air d’Estocolm, segona parada de la Copa del Món FIS de l’especialitat després de la disputada a Londres fa dues setmanes. El millor del trio va ser Carles Manich, que va finalitzar en la 32a plaça per sumar 26 punts. Josep Castellet va finalitzar en la 46ª amb 16,70 punts, mentre que Carles Torner no va estar afortunat: va acabar en la 59ª i no va sumar cap punt. La prova va comptar amb 62 participants.

A excepció Manich, els resultats a Estocolm no van ser millors que a Londres. A la capital anglesa, Manich finalitzar el 30é, molt a prop del que s’ha aconseguit a la ciutat sueca. Per contra, Castellet va perdre set llocs (va ser 39é a Londres), i Torner va ser el pitjor lliurat, ja que aleshores va ser el segon millor del trio en la posició 32ª.

El triomf a la capital sueca va ser per al canadenc Sebastien Toutant, que va sumar els 1.000 punts en joc. En segona posició va quedar el finlandès Petja Piiroinen (800), mentre que la medalla de bronze va ser per al suís Patrick Burgener (600). Després de la prova d’ahir dissabte, la segona del calendari, la classificació general FIS en la categoria Big Air passa a estar encapçalada precisament pel canadenc Toutant amb 1.220 punts. Pel que fa als nostres representants, Manich ocupa la 38ª amb 58; Castellet és a la 50ª amb 35.5 i Torner, a la 56ª amb els 26 punts que va sumar a Londres.