Carles Manich, campió a Gran Pallars Port-Ainé

Dissabte 5 de feber l’estació de Gran Pallars Port-Ainé va ser l’escenari dels Campionats de Catalunya de Snowboard en la disciplina de Slopestyle (SBS).

El podi en categoria senior va ser per a tres riders catalans: Carles Manich, Isaac Vergés i Gerard Freixes van ser els millor classificts en la primera prova de la 17a Lliga Catalana de Clubs de Surf Neu on van haver fins a 70 inscrits

Els riders catalans Carles Manich, Josep Castellet i Isaac Vergés, tots ells membres de l’equip de snowboard de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), van fer una excel·lent actuació a la prova de slopestyle. La competició organitzada per la FCEH, i la més important d’àmbit català en aquest esport, tenia una particular motivació per als que hi participaven: enfrontar-se al seu entrenador Gerard Freixes, que també va disputar la prova adjudicant-se la tercera posició en categoria senior masculina per darrera del campió de Catalunya, Carles Manich i d’Isaac Vergés que es va penjar la plata. Josep Castellet va quedar en 4rt lloc.

Els entrenaments de la prova van començar a les 09:30 fins a les 10:30h i tot seguit es van iniciar les rondes classificatòries fins a les 13:00h que van començar les rondes finals. L’entrega de premis va ser a les 15:00h, tot just acabada la competició en el mateix snowpark de l’estació pallaresa.

Classificacions

Els actuals campions en categoria de renyocs femenina són Iara Dominguez i Umi Riroroko en primera i segona posició. En categoria masculina Unax Dominguez, Miquel Babi Astola Asto, i Biel Prats en primera, segona i tercera posició, respectivament.

Pel que fa a la categoria infantil femenina, en primera i segona posició tenim a Fiona Torelló i a Olga Garros. En infantil masculí van ser Marcel Llovera, Paul Martinez i Albert Basques.

En infantil II femeni, la campiona va ser Maria Hidalgo i en masculí Albert Casas, seguit d’Aleix Lopez i Sergi Hidalgo.

En juvenil femení, Elena Garcia va pujar a l’esgraó més alt seguida per Maeva Estevez en segona posició i Alicia Cejudo, en tercera. En juvenil masculí Gerard Reguant va ser primer seguit de Tomas Garcia i Arnau Sas.

Tots aquests podis no haguessin estat possibles sense el suport dels clubs que formen part de l’snowboard de base.