Carmela Olmo puja quatre vegades al podi del Trofeu Borrufa

Ahir dijous 28 de gener es va disputar l’última cursa de la 24a edició del Trofeu Borrufa on la corredora del CAEI Carmela Olmo va pujar al podi en quatre ocasions. (1a en GS, 2a en SG2, 3a en SG1 i 2a en la AC). En la classificació per països Espanya ha quedat en la segona posició.

L’esquiadora Carmela Olmo (U16) ha estat la millor de la representació espanyola en aquest trofeu que forma part del circuit internacional de curses FIS per a infantils (ara U14 i U16) i que s’ha celebrat a l’estació andorrana de Vallnord (Sector Arcalís) durant aquesta setmana. 

Al Trofeu Borrufa (U14 -U16) també han participat el corredors catalans David Eseverri, Tomy Marcet, Samuel Beso, Pat Miquel, Carlota Pomes i Carla Maristany del CAEI; Mireia Vàzquez, Arnau Casellas, Marc Vilalt i Victoria Cubiñas del GRANUEC; Cristina Sentis del CANMC i Elosegui Arrieta del CEVA. 

Cal destacar la 4a i la 8a posició de Mireia Vàzquez al gegant i al súper gegant U16, la 7a posició de Tomy Marcet a l’eslàlom U14, la 7a posició de Carmela Olmo a l’eslàlom U16, la 7a i la 9a posició de Pat Miquel a la combinada i al súper gegant U16 i la 6a i 8a posició d’Arnau Casellas al súper gegant i a l’eslàlom U16,